INSIDER

Borzalmas részleteket árult el a thaiföldi luxusszállóban meghalt Tibor barátnője

Diának végig kellett néznie párja több órán át tartó haláltusáját Thaiföldön, a fiatal nő még mindig sokkos állapotban van...
  • Szerző: Ripost

Megérezte a bajt Cs. Tibor, az a kecskeméti férfi, aki Thaiföldön egy svédasztalos vacsora után lett rosszul, majd pár óra elteltével meghalt.

Tibi a halála előtti napon állan­dóan arról beszélt, hogy tetessük át a repülőjegyünket, és jöjjünk haza hamarabb. Végül ezt nem tettük meg, pedig akkor még ma is élne. Abban az étteremben már ettünk péntek előtt is, akkor azonban senkinek semmi baja nem lett. Azon az estén Tibi legjobb barátja, Andor, aki a párjával szintén velünk nyaralt, szólt, hogy éhesek, menjünk oda enni– mondta Tibor párja Dia a Blikknek.

Tibor, bár nem szerette igazán a tenger gyümölcseit, azon az estén azt evett. A svédasztalos választékból az asztaltársaság többi tagja is falatozott ugyanezekből, ők azonban gyomorrontással megúszták.

Tizenegy óra körül értünk fel a szállodai szobánkba. Elalvás után nem sokkal arra ébredtem, hogy a szerelmem hány. Kimentem a mosdóba, és akkor mondta, hogy ez az állapot már egy ideje tart, és nagyon gyengének érzi magát.

Egy idő után az állandó hányástól és hasmenéstől annyira rosszul lett, hogy elájult.

Ekkor szóltam Andornak, hogy jöjjön, mert nagy baj van. Közben én és az alélt Tibi lementünk a tizennegyedik emeleti szobánkból a portára, hogy orvosi segítséget kérjünk. Szakszerű segítséget azonban egyáltalán nem kaptunk. Bármilyen hihetetlen, a luxusszállodában egyetlen olyan ember sem volt, aki ért az életmentéshez.

Tibi a recepció előtt feküdt, Andor próbálta stabil oldalfekvésbe tenni, és a mellkasát is masszírozta. A mentő negyven perc múlva érkezett meg,

és vitte be a helyi magánkórházba – elevenítette fel a tragikus pillanatokat Dia.

A doktorok már nem tudtak segíteni Tiboron. Azt, hogy pontosan mi okozta Tibor halálát, csak a boncolás tudja megállapítani. Családja ragaszkodik hozzá, hogy a boncolást Magyarországon is elvégezzék, mielőtt végső búcsút vesznek tőle.

És ezeket olvastad már?