INSIDER

Borzalmas, megcsonkított holttestre bukkantak Gyömrőn

A tragikus esetet az eltûnt maglódi vállalkozóval hozták összefüggésbe. Megszólalt a család.
  • Szerző: ripost

Az utolsó percig reménykedik Pintér Gyula családja, hogy szerettük egyszer végre hazatér: a maglódi vállalkozó kutyájával, Répával tűnt el május 10-én. Gyula kedvencét pár nappal eltűnésük után Szlovákiában találták meg, a férfi azonban nem került elő.

Lassan beleroppanunk az egy hónapja tartó bizonytalanságba

– mondta a Blikknek Pintér Ildikó, Gyula testvére. 

"Semmilyen információt nem kapunk, hogy mi se hátráltathassuk a nyomozást. Ez viszont így idegtépő: sorra gyártjuk az elméleteket, közben pedig azt reméljük, hogy egyszer csak felbukkan az öcsém" – folytatta a megtört testvér. 

Gyula egyik keresztlánya, Niki szerint a környéken pletykák keltek szárnyra, miután a napokban egy holttestre bukkantak a rendőrök. 

Szájról szájra terjedt a hír, hogy Gyömrőn találtak egy megcsonkított holttestet. Persze, egyből azt találgatták, a keresztapám lehet-e az

– csuklott el Niki hangja.

"Ha ő lenne az, arról már tudnánk. Azonnal telefonálgatni kezdtünk: egyrészt, hogy honnan ez a badarság, másrészt a hatóságoknak, hogy igaz lehet-e a hír.

Cáfolták, nem Gyula holttestére bukkantak

– mondta a férfi keresztlánya. 

Mint a %% megírta, Gyulát először eltűntként keresték, majd körülbelül egy héttel eltűnése után átminősítették a nyomozást, már bűncselekmény miatt vizsgálódnak. A rendőrség azóta többször átvizsgált mindent: a vállalkozó házát, autóját, számtalan embert kihallgattak, sokuktól DNS-mintát is vettek. A családnak azóta is csak annyit mondanak: a nyomozás érdekében nem oszthatnak meg bizonyos információkat, de a férfit nagy erőkkel keresik.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?