INSIDER

Borászgyilkosság: Hátborzongató, ami kiderült a támadóról

Feltehetően a szerencsének is köszönhető, hogy nem történt többszörös gyilkosság, a badacsonyi borász támadója ugyanis fegyvert rántott...
  • Szerző: Ripost

A társaságot feltartóztató biztonsági őr elmondásai alapján kiderült, hogy a tá­madók kocsijában egy fegyver is lapult.

Láttam, hogy elővesz egy fegyvert az autó kesztyűtartójából, és megpróbálja felhúzni, de szerencsére hátraakadt a szárny, és nem tudott elsülni

– mondta el az őr, Géza. Vélhetően csak a férfi lélekjelenlétén múlott, hogy a fegyver nem sült el. – Lőni akart. Pont ebben a pillanatban be­dugtam egy flakon gázsprét, és telefújtam az autót. Akkor már mind­ketten az autóban voltak, és megpróbáltak nagy gázzal elmenni – me­sélte. 

S. Norbert édesapja, András szerint a fiánál nem volt fegyver:

Nem gondolnám, hogy övé volt a fegyver, ha mégis, akkor volt fegyveres biztonsági őrként biztosan van rá en­gedélye. Még mi sem tudtunk beszélni vele – mondta el a Borsnak az édesapa.

A fiatal borász, H. Csaba a badacsonyi szüreti mulatságról már hazafelé indult barátaival, a parkolóban várakozott, amikor egy kocsi a behajtani tilos jelzés ellenére be akart fordulni az utcába. Csabáék megpróbálták feltartóztatni az autósokat, akik erre kipattantak a kocsiból, és olyan brutálisan megverték a borászt, hogy a helyszínen meghalt.

És ezeket olvastad már?