INSIDER

Bizarr részleteket árult el kikötözős szexjátékukról a prostituált gyilkosa

S. László nem tartotta magában, hogyan fojtotta meg aktus közben a 24 éves nőt.

Hét év börtönre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék S. Lászlót, aki szexuális aktus közben, egy nadrágszíjjal fojtott meg egy 24 éves prostituáltat 2015. december 10-én.

Aznap egy nadrágszíjat tekert F. Anett nyaka köré, az aktus legalább 8-10 percig tartott, s állítása szerint annyira beleélte magát a szexbe, hogy észre sem vette, megfulladt a nő. Amikor kiderült, hogy nem lélegzik a másik, bepánikolt. Próbálta újra éleszteni, ám amikor nem járt sikerrel, elhatározta, hogy megszabadul a holttesttől. A tetemet az autója csomagtartójába rejtette, majd az M0-áson kitette az út szélére.

A lány családja szerint nevetségesen kevés ez a büntetés.

S. László lehajtott fejjel, mély megbánást mutatva beszélt az utolsó szó jogán. Bocsánatot kért a lány családjától és hozzátette, ha kiszabadul, megpróbálja kártalanítani őket.

Megbocsáthatatlan, minősíthetetlen, amit tettem. Azóta több, mint 700 éjszaka telt el, én egyiken sem tudtam aludni. Ha még lesz rá a lehetőségem, támogatni fogom a családot, főleg az édesanyát – ígérte.

Korábban a csévharaszti férfi azt állította, hogy F. Anettel előre megegyeztek a kikötözős szexben. S. Lászlóra már jóval korábban jellemző volt a deviáns szexuális viselkedés, így a szado-mazo és az agresszivitás a nőkkel.

A férfi védője S. László felmentését kérte szexuális balesetre hivatkozva, azonban ezt nem fogadták el. A bíró szerint tisztában kellett lennie azzal, hogy egy rövid ideig tartó fojtogatás is halálos lehet. Ugyan nem akarta a nő halálát, de belenyugodott a következményekbe.

A férfit bűnösnek találták, az emberölésért közepes mértékű büntetést, hét év börtönt kapott. Ebbe az előzetes letartóztatást beszámítják.

A lány hozzátartozói is eljöttek az ítélethirdetésre, felháborítóan kevésnek tartják a hét év börtönt egy 24 éves lány életéért.

Ne mondja, hogy ez véletlen volt, 22 sérülés volt a holttestén, nekem kellett azonosítani. Véletlenül nem kerülhettek oda. Nem fogadjuk el a bocsánatkérést! Anett édesanyja a második gyerekét vesztette el, azóta belebetegedett a gyászba – mondta a %%-nak az áldozat rokona a bírósági folyosón.

Bár a férfi védője indítványt tett rá, hogy a jogerős ítéletig S. László házi őrizetben maradhasson, ezt a bíróság elutasította, így előzetesben marad.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?