INSIDER

Megfagyott a levegő: bizarr eljegyzéssel borította ki kedvesét egy férfi

A férfi nem kímélte szerelmét: morbid tervet eszelt ki, hogy megkérje a kedvese kezét. A bizarr eljegyzés nemvárt reakciót váltott ki a nőből.
  • Szerző: Ripost

Ez aztán a bizarr eljegyzés! Vérfagyasztó pillanatokat kellett átélnie annak a spanyol nőnek, akit a párja durván átvert, mielőtt megkérte a kezét. A férfi egészen morbid tervet eszelt ki, hogy emlékezetessé tegye az eljegyzést: videóra vette, ahogy halottnak hitt testét betolják egy kórházi betegszobába majd egy drámai pillanatban ledobta magáról a leplet, hogy feltegye a nagy kérdést a kedvesének. A bizarr lánykérés után a nő sokkot kapott és nemvárt reakcióval reagált.

Összefogtak az emlékezetes pillanatért

A bizarr eljegyzés helyszínének jobbat nem is találhattak volna az ápolónő munkahelyénél. A lánykérés minden percét jól kitervelte a férfi: a mentősöket is beavatta az akcióba, hogy minden flottul menjen.

bizarr eljegyzés

Fotó: illusztráció/pixabay.com

Percekig feküdt mozdulatlanul

A betegszállító ágyon percekig feküdt mozdulatlanul, mire a mentősök betolták őt a betegszobába és lassan lekerült róla a lepel. A barátnője rögtön könnyekben tört ki, amikor meglátta kedvese mozdulatlan testével. Amikor közelebb hajolt a párjához, hogy fájó búcsút vegyen tőle, a férfi lepattant az ágyról és egy csokor virággal megérte a kezét.

Ököllel válaszolt

A spanyol férfi sokkolólánykérésére a nő igennel válaszolt, de az örökre emlékezetes percek nem várt reakciót váltottak ki belőle. A nő dühös-megkönnyebbült ütésekkel reagált a szokatlan akcióra. A videót a legnagyobb videómegosztó portálra is feltöltötték. A spanyol pár bizarr sztorija felrobbantotta az internetet: több mint 35 ezren látták a happy-enddel végződő történetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?