INSIDER

Bevallotta: ezt tette a pandémia a Totem győztesének szerelmi életével

Szerelmi életéről vallott a Totem győztese. Ekanem Bálint Emota elárulta, milyen hatással volt életére a pandémia kirobbanása.
  • Szerző: Ripost

A The Biebers énekese az elmúlt években gyakran nyilatkozott arról, hogy szeretné megtalálni az igazit. Minden lehetőséget megragadott, hogy ráleljen a nagy őre, internetes társkeresőkön is kutatott, de az akkori próbálkozásai sikertelenek voltak.

Bálint a Bors érdeklődésére most elmesélte, hogy egy csinos lány hogyan rabolta el a szívét. Már évek óta ismeri a szerelmét, de Daniellával csak két évvel ezelőtt figyeltek fel igazán egymásra.

Daniella és Bálint a pandémia előtt szeretett egymásba

– Több mint két éve vagyunk együtt, de már régebben is ismertük egymást. Pápán, a fúvószenekarban találkoztunk először: én az egyik előadáson énekeltem, ő pedig ott fuvolázott – emlékezett vissza Bálint.

– Egyre gyakrabban találkozgattunk, és végül úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk együtt – mondta szűkszavúan Bálint, aki viszonylag hamar összeköltözött a kedvesével.

A Totem győztesét a műsorban is meglátogatta a párja. Átölelte, hogy lelket öntsön belé

– Közel egy évvel a pandémia kezdete előtt szerettünk egymásba. A lezáráskor mindketten hazaköltöztünk Pápára, hogy kipróbáljuk, milyen együtt élni. 4-5 hónap után biztosak voltunk abban, hogy együtt folytatjuk tovább – mesélte örömmel Bálint, akit arról is megkérdeztünk, tervezi-e a lánykérést, azonban titokzatosan annyit mondott: egyelőre még nem szeretne erről beszélni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?