INSIDER

Betondarabbal vágta fejbe nagyapját Krisztián: borzalom, miért csinálta

Alvó nagyapjára támadt a 31 éves férfi, kegyetlenül végzett vele.
  • Szerző: Ripost

Ép ésszel felfoghatatlan, miért tör valaki békésen alvó nagyapja életére, akitől egész életében csak törődést kapott. Márpedig a gyanú szerint a 31 éves D. Krisztián így tett, amikor egy betondarabbal fejbe vágta alvó nagypapáját, majd késsel többször szíven és nyakon szúrta.

A vérengzés itt még nem ért véget, a fiatalember szerelme, M. Viola következett, aki még négyszer mártotta a pengét D. József testébe.

A Blikk úgy tudja, D. József nemrégiben nagyobb összeget nyert szerencsejátékon, amiről a rokonai, így az unokája, Krisztián és annak barátnője, Viola is tudott.

Körülbelül másfél millió forintja maradt még a nyereményből

– mesélte egy helybéli férfi, aki szerint az idős bácsit mindenki szerette Sajószentpéteren. 

"Az unokája, Krisztián jött hozzá mindennap az ebéddel. A fiúval semmi gond nem volt, ameddig nem ismerkedett meg Violával. Attól kezdve furcsán viselkedett, a csöndes gyerekből egy nagyhangú férfi lett. Azt gondoltuk, a szerelem elvette az eszét" – árulta el a család ismerőse.

A páros elhatározta, hogy pénzt kérnek az idős férfitől. Este átmásztak a kerítésén, de mivel nem nyitott ajtót, egy magukkal hozott konyhakéssel kifeszítették az ablakot, majd bemásztak. A pénz után kezdtek kutatni, ám egy árva fillért sem találtak. Az egyik szobában észrevették az ott alvó D. Józsefet, akit hiába szólongattak, nem ébredt fel. Ekkor Krisztián felvett egy betondarabot, amivel fejbe dobta nagyapját, akit a kezében lévő konyhakéssel össze is szurkált. A szerelmesek úgy gondolták, ennyi bántalmazástól az idős férfi még nem halt meg, azért M. Viola is többször megszúrta.

A gyilkosság helyszínéről egyetlen fillér nélkül távozó sajószentpéteri Bonnie és Clyde hiába viselt kesztyűt és lábzsákot is, hamar lebuktak, jelenleg pedig letartóztatásban vannak.  

A Blikk értesülése szerint Krisztián egyetlen vágya, hogy Violával közös cellában várhassa a bírósági tárgyalást, ám a börtönparancsnok – teljesen jogosan – megtagadta a különös kérést.

És ezeket olvastad már?