INSIDER

Berki választ vár: Miért sunnyog Karácsony Gergely?

A főpolgármester-jelölt továbbra is választ követel Zugló alkalmatlan polgármesterétől, aki az utóbbi időben kínosan menekül a nyilvánosság elől.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián továbbra sem érti, hogy az alkalmatlan Karácsony Gergely, miért bujkál, holott a választóknak elszámolással és egyenes válasszal tartozik mindarról, amit Zuglóban művelt a polgármestersége alatt. A főpolgármester-jelölt pénteken szólította fel ellenfelét, hogy lépjen vissza a javára, mert szerinte: „Budapestnek egy férfi kell, nem pedig egy beszari bájgúnár.”

Fotó: Facebook

Berki most egy bejegyzést tett közzé, amelyben kiemelte: fontos, hogy senki ne hagyja, hogy egész Budapest Zugló sorsára jusson, ezért arra kéri a választókat, hogy menjenek el szavazni október 13-án.

„Azon tűnődöm, hogy Karácsony Gergely miért sunnyog, miért nem áll ki és mondja el őszintén, hogy miket művelt Zuglóban a feltett kérdésekre miért nem válaszol, miért menekül az újságírók elől és miért nem jelenik meg a királyi csatorna reggeli műsorában úgy, hogy előtte vele egyeztetve lett. Meg kell nézni mi lett Zuglóban!!” – háborgott Berki Krisztián.

És ezeket olvastad már?