INSIDER

Békenagykövet mérgezte meg idős rokonait Dunaújvárosban

Gyógyszerrel mérgezték meg idős, házaspár hozzátartozóikat, majd ellopták millióikat a bankszámláról. A férfi békenagykövet, jelenleg szökésben van, a rendőrség körözi.
  • Szerző: Ripost

Egészen megdöbbentő eset történt Dunaújvárosban: egy 85 éves férfi és idős felesége idén február 23-án került kórházba, ahol minden kezelés ellenére a férfi március 7-én elhunyt.

A rendőrségen a házaspár dédunokája tett bejelentést, miszerint egy hónap leforgása alatt a dédnagyszülei bankszámlájáról több millió forint összeget emeltek le ismeretlenek, valamint a kártyával számos alkalommal vásároltak játékboltokban, éttermekben. Az életben maradt idős asszony a rendőröknek elmondta, hogy az otthonukban tartott készpénzből még 2019 októberében több millió forint eltűnt, ezért elhatározta, hogy a fennmaradó összeget bankban helyezi el.

A rendőrök hamarosan rájöttek, hogy egy hozzátartozó, és annak élettársa, akik szoros kapcsolatban álltak az idős házaspárral, február 23-át megelőzően több alkalommal nagy mennyiségű gyógyszert adtak a két idős embernek azért, hogy az a halálukat okozza.

A 26 éves K. Andreát a Fejér megyei nyomozók július 22-én elfogták, ám társa, az 58 éves M. László egyelőre szökésben van, a rendőrség körözi a férfit.

FAtrue1111111X1XX1XX111XX111XX111
Fotó: police.hu

A legmegdöbbentőbb, hogy a körözött személyről kiderült, hogy békenagyövet, a Dunaújváros TV-nek adott interjúban beszél, arról, hogy Algériában teljesített orvosi szolgálat miatt az ENSZ főtitkára kitüntette:

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?