INSIDER

Bejutottunk a kőbányai gyilkos lakásába, elképesztő dolgokat találtunk

Borzasztó tragédia történt éppen szilveszter előtt Kőbányán. Az egyébként csendes és rendezett Harmat utcában elszabadult a pokol, ugyanis egy 42 éves családanyát a saját otthonában, három gyermeke jelenlétében halálra késelt egy 22 éves fiú. Bár a rendőrség egy nap után letartóztatta az elkövetőt, a házban élők, többek között a fiú lakótársa azóta is félnek, nem szívesen mozdulnak ki. Lapunknak a lakótárs megmutatta a gyilkos szobáját, ahol döbbenetes dolgokat találtunk.

Egy lépcsőházban lakott a gyilkos és áldozata, de mégis alig ismerhették egymást: rejtélyes gyilkosság történt hétfőn Budapesten, a kőbányai Harmat utcában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

MTI/Mihádák Zoltán

Fordított keresztek a falon és bizarr dolgok a szobában

Hangos kopogás után félve nyitott ajtót kollégánknak Árpád, aki K. Dániellel egy lakásban lakott albérletben. A férfi napi szinten hallgatta Dániel dühkitöréseit, szerinte csak idő kérdése volt, hogy tragédia történjen.

 

Fekete szalaggal ragasztottam le a szobája ajtaját, miután a rendőrök elmentek

– kezdte kollégánknak Árpád.

„Engem a munkahelyemről vittek el kihallgatni, de akkor még nem is tudtam, mi történt. Miután hazajöttem, a lakásunkhoz is eljöttek Dani cuccaiért. Áttúrták az egész lakást és elvitték, amire szükségük volt.”

Miután a férfi beinvitálta kollégánkat a szobába, azonnal kiderült: az ott élő K. Dániel készülhetett a gyilkosságra.

A „Pokol kapuja” volt a nyitóképe

- A falon azok a papírok lógnak, amiket ő ragasztott fel a gyilkosság előtt

– folytatta.

Ugyanilyen lapok lógtak a gyilkos szobájában a falon Fotó: Sulyok László

Fordított kereszteket ábrázolnak, amitől engem kiráz a hideg. A Facebook-oldalán is a „pokol kapuja” volt a borítóképe. Lehet, hogy sátánista volt? Ám nem csak ez a legfurcsább itt… A szekrényén rengeteg izomtömeg-növelő tabletta van, amit általában nagy mennyiségű energiaitallal vett be. Mellette van még egy magzatvédő tabletta is, és egy csomag új női bugyi, ami számomra teljesen érthetetlen. Fel is bontotta, egyet kidobott az asztalra.”

Játékfüggő volt és nagyon indulatos

Az eredetileg egy nagyobb bútoráruházban targoncásként dolgozó 22 éves fiúnak két szenvedélye volt: az akciójátékok és a légió.

Képes volt akár kora reggelig játszani a lövöldözős játékokkal

– folytatta Árpád.

K. Szabina és gyermekei lakásának ajtaja a helyszínelés után Fotó: Sulyok László

„Sokszor előfordult, hogy ha valami nem tetszett neki, elkezdte ököllel verni a monitorját és összetörni a billentyűzetét. Néha én is megijedtem, hogy most mit tesz tönkre a lakásban, hiszen kezelhetetlen volt. Állandóan arról beszélt, hogy ő majd elmegy a légióba, de sosem értettem, hiszen egyértelmű volt, hogy valami nincs rendben vele. Egy percre én is belegondoltam, hogy mi lett volna, ha aznap én itthon vagyok… Lehet, hogy hirtelen felindulásból engem öl meg?”

Kíváncsi vagy a többi vérfagyasztó részletre is? Akkor keresd a csütörtöki napilapot az újságárusoknál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?