INSIDER

Beindultak a találgatások, durva balesetben haltak meg a szülők az M3-ason

Csak egy ötéves kisfiú maradt életben, őt kórházban kezelik. Hamarosan pszichológus is foglalkozni fog vele.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Péntek reggel indult útnak az a család, amelyik az M3-as autópálya Kisasszonytér nevű pihenőjében csapódott óriási sebességgel egy parkoló busznak. A család három tagja egy Budapest melletti városba tartott, ahol egy esküvőre voltak hivatalosak.A Suzuki első üléseiben ülő pár azonnal szörnyethalt. Csak az édesanyja mögött gyerekülésben helyet foglaló ötéves kisfiú maradt életben. A kocsi eleje a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

J. és M. egy alig ezerfős faluban éltek Nyíregyházától nem messze. Otthonukban a közös fiukkal és a családanya, M. korábbi házasságából született, 17 éves nagylányával éltek, míg M. másik, 21 esztendős lánya már egyetemre járt – a párjával lakott, de gyakran hazalátogatott.

A tragédia óta az egész település gyászol, mindenki értetlenül áll a történtek előtt: egyes vélemények szerint műszaki hiba vezetett a tragédiához, mások viszont arról pletykálnak, a családapa egy veszekedés után szándékosan hajtott bele az álló monstrumba. De még az sem kizárt, hogy egy rosszullét vezetett a végzetes ütközéshez - írja a Bors.

Annyi bizonyos, hogy féknyomokat nem találtak az úttesten, így lassítás nélkül, az ütközés erejéből ítélve több mint száz kilométeres sebességgel csapódtak a parkoló busznak.

A településen a lap munkatársainak sikerült beszélni a tragikus körülmények között elhunyt család közvetlen rokonaival. Leszögezték: még a rendőrök is vizsgálatokat folytatnak, így ők sem tudnak semmi pontosat mondani.

"Tudomásunk szerint az autójuk jó műszaki állapotban volt, értetlenül állunk a történtek előtt, de nem szeretnénk vádaskodni. Arról sem tudunk, hogy veszekedtek, vagy rossz hírt kaptak volna az úton. Majd a vizsgálatok után kiderül, mi történt. A kisfiú még kórházban van, de napokon belül hazatérhet. Õ még nem tudott beszélni a balesetről, pszichológus fog vele foglalkozni. Isteni szerencse, hogy épségben megúszta, csak a testét húzta meg a biztonsági öv."

A 41 éves családanya dajkaként dolgozott a helyi óvodában. Családja elmondása szerint imádta a gyerekeket, ők is rajongtak érte. A kisfia édesapjával már régóta együtt voltak. J. kamionosként dolgozott, sokan emiatt találgattak, hiszen profi vezetőről van szó. Imádta a kisfiát. A pihenőben parkoló 56 fős busszal egyébként kisiskolások és kísérőik utaztak, de szerencsére nem esett bajuk. A kisfiút a busz utasai mentették ki a roncsból. A kisgyereket jelenleg Miskolcon ápolják.

A tragédia után három gyermek veszítette el az édesanyját. A családja minden támogatásért rendkívül hálás. Aki anyagilag segítené őket, az az alábbi számlaszámon megteheti: Ancsillán Anett 11773449–01955477–00000000

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?