INSIDER

Bátorságának köszönheti a szentesi nő, hogy részeg exe nem szúrta le

A férfi nem tudta feldolgozni a szakítást, egy bukóra nyitott ablakon mászott be a nő lakásába éjszaka. Megdöbbentő részleteket közölt velünk az ügyészség.
  • Szerző: Ripost

A férfi nem tudta feldolgozni, hogy volt élettársa elhagyta, ezért részegen elment exe házához. Amikor meglátta, hogy a ház egyik ablaka bukóra nyitva van, felfeszítette azt és bemászott a nő házába. Utána részegen befeküdt a nő ágyába – aki éppen nem volt otthon – és elaludt.

Képünk illusztráció.

Miután a nő éjszaka hazaért és meglátta az ittasan alvó volt élettársát az ágyában, kitessékelte a házból. Később azonban, amikor a nő újra elment hazulról, a részeg ex újra bejutott a házba és ismételten elaludt a nő ágyában, de hazaérve egykori élettársa megint kirakta. De nem értett a szép szóból, ugyanis harmadjára is betört a házba, de ekkor már nem aludt el, hanem volt barátnőjét a házában várta egy konyhakéssel a kezében. Amikor a nő hazaért, döbbenten fedezte fel, hogy exe megint ott van, de nem volt ideje megszólalni sem, a férfi rátámadt a késsel. Meg is ölte volna, ha nem védekezik olyan bátran és erőteljesen.

A férfit letartóztatták és a vádemelést követően a Szegedi Törvényszék fenntartotta a vádlott letartóztatását, aki a védőjével együtt ez ellen fellebbezéssel élt.” – tudtuk meg a Szegedi Fellebbviteli Főügyészségtől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?