INSIDER

„Azt a látványt nem kívánom senkinek” – rollerezés közben a kis Tomi nyílt törést szenvedett

Az édesapja szeme láttára szenvedett súlyos balesetet a kisfiú. A szülő sosem fogja elfelejteni a drámai pillanatokat.
  • Szerző: Ripost

Szívhez szóló, megható levélben mondott köszönetet a mentősöknek egy szabadegyházai édesapa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Múlt hét csütörtökön ugyanis kisfia olyan csúnyán elesett rollerezés közben, hogy a jobb alkarja mindkét csontját eltörte, emiatt pedig nyílt törést szenvedett.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Azt a látványt nem kívánom senkinek. Szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni annak a két mentős srácnak, akik Szabadegyházáról Székesfehérvárra, a Szent György Kórházba szállították a kisfiamat aznap este” – kezdte levelében Tomi apukája.

A mentősök végig higgadtan nyújtottak segítséget a kisfiúnak, viccelődéssel oldották a hangulatot. Mikor megérkeztek, a fiam még sírt, de kis idő múlva már a mentőben mosolygott.

„Szeretném, ha tolmácsolnák feléjük hálámat és köszönetemet, mert sajnos aznap este a stressztől nem tudtam igazán megköszönni, de amit tettek, nekünk hatalmas dolog volt. Amíg élek nem felejtem el őket! Köszönöm, hogy vagytok! Tomi már itthon van, túl a műtét fáradalmain. Kapott némi vasalatot a csontjaiba és egy csinos, válltól kézfejig érő gipszet. Csütörtökön kaphat körköröset és természetesen a könnyített, színes verziót fogja kapni. Mégegyszer nagyon köszönök mindent. Ez a világ szegényebb lenne nélkületek!” – zárta sorait az apuka.

És ezeket olvastad már?