INSIDER

Az ország nem állhat le, a parlamenti képviselőknek is dolgozni kell: 34 törvényjavaslatot nyújtott be a kormány

A családok védelme érdekében és a kamupártok ellen is nyújtott be törvénymódosítási javaslatot a kormány.
  • Szerző: Ripost

A járványhelyzet rendkívüli próbatétel elé állítja az egész országot. A legfontosabb feladat a védekezés, ám az ország nem állhat le – mondta a Facebookon közzétett videójában Szentkirályi Alexandra.

„Az egészségügyi védekezés mellett a munkahelyeket és a gazdaságot is meg kell védeni. Ahogy mindenkinek az országban, úgy a parlamenti képviselőknek is dolgozniuk kell. Ezért is nyújtottunk be tegnap 34 törvényjavaslatot, köztük a kamupártok elleni törvénymódosítást és a családok védelméről szóló alaptörvény-módosítást.”

A kormányszóvivő elmondta, a vírus elleni védekezés mellett az ország jövőjét is szem előtt kell tartaniuk. Hangsúlyozta, a kormány folyamatosan dolgozik, folytatják a munkát.

 

A legfontosabb feladatunk most a védekezés, az ország azonban nem állhat le.

Az egészségügyi védekezés mellett a munkahelyeket és a gazdaságot is meg kell védeni. Ahogy mindenkinek az országban, úgy a parlamenti képviselőknek is dolgozniuk kell. Ezért is nyújtottunk be tegnap 34 törvényjavaslatot, köztük a kamupártok elleni törvénymódosítást és a családok védelméről szóló alaptörvény-módosítást.

A vírus elleni védekezés mellett az ország jövőjét is szem előtt kell tartanunk! A kormány is folyamatosan dolgozik, folytatjuk a munkát!

Közzétette: Szentkirályi Alexandra – 2020. november 11., szerda

És ezeket olvastad már?