INSIDER

Az órán rángatta le a 7 éves kislány bugyiját a tatabányai hitoktató

Undorító dolgokat mûvelt a pedofil hitoktató.
  • Szerző: Ripost

Habár 2015 márciusában hat év börtön után csak feltételesen szabadult, alig nyolc hónap múlva már ismét gyermekpornográf felvételek gyűjtésébe kezdett R. A 2017-ben hitoktatóként elhelyezkedő 41 éves férfi 2018. júniusi letartóztatásáig több száz gyomorforgató felvételt gyűjtött össze.

Mint arról a %% is beszámolt, a férfit azután csukták le ismét, hogy az egyik tatabányai általános iskolában fajtalankodásra próbált kényszeríteni két kislányt. Az ügyészség most vádat emelt ellene, s kiderült: válogatott módszerekkel próbálta becserkészni a védtelen diákokat.

Elsőként mobiltelefonjával fotókat és videófelvételt készített róluk. Aztán az egyik 7 éves kislányt a tiltakozása ellenére felkapta, majd a nadrágját combközépig lehúzta, és az alsóneműjét is lerángatta róla. Ugyanezen az órán a gyermek két egymás mellé tolt széken feküdt, amikor a hitoktató ráfeküdt, aki csak a kislány védekezése miatt hagyta abba. Szintén azon a tanórán egy másik 7 éves gyermek a leesett ceruzájáért hajolt az asztal alá, ahonnan a férfi nem engedte felállni, a lány fejét a ruhával fedett nemi szerve közelébe húzta.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szerint fennáll a bűnismétlés veszélye, így a visszaesőnek minősülő vádlott letartóztatásának fenntartására tettek indítványt. Amennyiben a férfi a bűncselekményeket a hamarosan esedékes előkészítő ülésén elismeri, hat év börtönbüntetéssel megúszhatja.

A felkavaró ügy kirobbanása után a Borsnak nyilatkozott elsőként az a 22 éves fiatalember, akit hat esztendős korától kezdve B. R. éveken át használt szexuális játékszerként. Róbertnek teljesen tönkrement az élete, zaklatottan fejtette ki véleményét a fejleményekről.

"Felháborító, hogy hat évvel megúszhatja. Leüli, aztán minden kezdődik elölről. Sosem volt benne semmi megbánás. Élvezi, hogy uralkodik a gyengébbeken. Olvassa a Bibliát, templomba jár, azt hiszi, Isten mindent megbocsát – fakadt ki Róbert. – Soha nem kellene visszaengedni a társadalomba. Ha nem bukik le, ezeket a kislányokat is megrontotta volna. Amikor annak idején elvitték a rendőrök, csak rám mosolygott, a tárgyaláson is azt mondta: nekem akart jót. A börtönben meg kitervelte, hogyan kerülhet gyerekek közelébe ismét" – tette hozzá a fiatalember.

Arra a kérdésre, hogy a férfi hogyan lehetett hitoktató, máig nem kaptunk valódi választ. Mindezek ellenére a menyasszonya kitart mellette, az esküvőt tervezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?