INSIDER

Az ellenzék alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba

A Fidelitas szerint az ellenzéknek nem a települések érdeke az első.
  • Szerző: Ripost

Az ellenzék olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba az önkormányzati választáson, akiknek nem a településük érdeke az első, hanem céljuk a kormánnyal szembeni hídfőállások kiépítése és a bevándorláspárti erők hatalomba segítése – közölte a Fidelitas szombaton.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A közleményben úgy fogalmaztak, különösen szomorú látvány az ellenzék Budapesten nyújtott teljesítménye, ahol a „legalkalmatlanabb embereiket kívánják a fővárosiakra szabadítani”.

Az ellenzék főpolgármester-jelöltjei nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és nincs mögöttük semmilyen teljesítmény – írták.

A Fidelitas szerint a „főváros sokkal többet érdemel az ellenzéki bohócoknál”. „Budapest nem cirkusz! A főváros nem lehet a bohócok terepe!” – hangsúlyozták.

A szervezet aláhúzta, az önkormányzati választásig hátralévő napokban mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar települések élén olyan vezetők álljanak, akik számára kiemelt helyen szerepel a magyar családok ügye, a nemzeti függetlenség és a keresztény szabadság védelme.

A Fidelitas felkészült jelöltekkel és határozott kampánnyal készül az önkormányzati választásra – írták.

Kiemelték, polgármester- és önkormányzati képviselő-jelöltjeik elkötelezettek településük és a nemzet ügye iránt. Kitértek továbbá arra is, az önkormányzati választási kampányban több mint kétezer aktivistájukkal segítik a Fidesz-KDNP jelöltjeinek munkáját és elkötelezetten dolgoznak azért, hogy Magyarország minél több településén a biztonság és a fejlődés határozza meg a mindennapokat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?