INSIDER

Átvertek minket - mondja az eltűnt villanyszerelő felesége

Ha igazat mondott volna a gyanúsított, akkor vasárnap együtt ünnepelhetném a házassági évfordulómat a férjemmel - mondja Mácsik Zoltánné Márti, az eltûnt mosonmagyaróvári villanyszerelő felesége.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a %% beszámolt, Mácsik Zoltánnak március 31-én veszett nyoma egy abdai benzinkúton, ahol találkozott egy vállalkozóval, az azóta emberöléssel gyanúsított É. Imrével, aki előzetes letartóztatásban van.


Zoltán drágámnak pénteken lenne a születésnapja, vasárnap meg a 29. házassági évfordulónk…

– mondja az édesanya. Majd így folytatja: „A lányommal mindig megleptük. Volt, hogy grilleztünk a kertben, amit előtte csodaszépen feldíszítettünk. Ilyenkor az egész rokonság meglátogatott minket. Az utcában mindenki tudta, mikor van a születésnapja. Hatalmas állványra csináltattunk neki három sorba piros lufikat, amik szív alakban voltak összekötve. De most ez nem adatik meg, amit nem tudunk feldolgozni!” – mondja a zokogó asszony, aki Zoltán eltűnése után hónapokig nem volt képes bemenni a hálószobájukba, kinn a kanapén aludt.


A család úgy érzi, a gyanúsított átverte őket. Korábban É. Imre ügyvédje, dr. Bagó Ottó a %%-nak azt mondta:

„A védencem tagadja, hogy ő ölte volna meg Mácsik Zoltánt, sőt új vallomást tesz majd, elmondja, miért tűnhetett el a villanyszerelő!”

Ám É. Imre meggondolta magát, és nem kíván beszámolni az eltűnés részleteiről.

„Talán előbb-utóbb mégis elmondja az igazságot és azt, hogy hol van a férjem!” – zárta Márti.

 

Két másik gyanús eltűnési ügy É. Imre körül
Mosonmagyaróváron egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos is eltűnt, Mácsik Zoltánhoz hasonló körülmények között. Õ is dolgozott É. Imrének, aki tartozott neki. Lapinformációk szerint szintén gyanús körülmények között tűnt el a gyanúsított egyik szomszédnője is, akivel a férfi vitában állt: meg akarta venni a telkét, de a nő nem akarta eladni azt.

És ezeket olvastad már?