INSIDER

Átváltozik Budapest egy része Amerikává gyereknapon

A lurkók még csak nem is sejtik, milyen lélegzetelállító kalandban lehet majd részük május utolsó vasárnapján a fővárosban!
  • Szerző: RIPOST

 Május 26-án kizárólag a gyerekek szórakoztatására készül egy felejthetetlen, libabőrős élménnyel az extrém ajándékokkal foglalkozó Meglepkék csapata. A gyereknapon a Tinódi Lantos Sebestyén köz, a Boráros tér, a Lechner Ödön Fasor és a Soroksári út egy picit átváltozik Amerikává, hogy a gyerekek is átélhessék, milyen érzés egy Dodge Chargerben, Dodge Challengerben, Camaroban, Mustangban, Lamborginiben vagy Ferrariban kocsikázni. De, hogy a régi idők „nagyjai” se maradjanak ki, a kicsik kipróbálhatják, hogyan pöfög egy négyütemű Trabant vagy milyen a kézi váltó egy Ladában.

Ezzel azonban még nem ér véget a meglepetések sora, ugyanis a brigád elindít egy játékgyűjtési is akciót is, hogy mosolyt csalhassanak majd a daganatos betegségben szenvedő kicsik arcára.

A Játékmentés lényege, hogy összegyűjtik azokat a játékokat, amiket mások örömmel felajánlanak, hogy örömet szerezzenek azoknak a gyerekeknek, akiknek nap mint nap meg kell küzdeniük a betegségükkel, miközben legtöbb idejüket egy kórházi szobában töltik.

A Meglepkék csapata összefogott Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal, ami azért jött létre, hogy segítsen a kicsiknek a gyógyulás ideje alatt.

Ezek a gyermekek sok esetben hosszú hónapokat töltenek a kórházban szinte mindentől elzárva, de mi hiszünk abban, hogy ha együtt segítünk, minden sikerülhet

– mondta Sashalmi Attila cégvezető, aki arra buzdít mindenkit, hogy legyen Játékmentő!

Nagyon fontos azonban, hogy plüssjátékokat nem tud átvenni az Alapítvány, így azokat ne vigyenek az adományozók.

Akik szeretnének részt venni ezen a különleges napon és gyermeküknek maradandó élményt adni, azok e-mailben tudnak regisztrálni és időpontot foglalni. Csak annyit kell tenniük, hogy figyelik a Meglepkék.hu facebook oldalát és a kiválasztott autónál időpontot foglalnak. Az összegyűjtött jó minőségű játékokat május 26-ig várják a Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1-be. A begyűjtött játékokkal teli autókonvoj május 27-én útra kel!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?