INSIDER

Astoria-baleset: le akarta köpni a metrókocsit, majdnem elvesztette az egyik lábát

A peron és a metrószerelvény közé szorult egy nő lába péntek este az Astoriánál. A szemtanúk szerint valamilyen szer hatása alatt állt, és agresszívan nekiment a metrónak, csak valószínűleg megcsúszott.
  • Szerző: Ripost

A fővárosi tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai is nagy erőkkel érkeztek az Astoriához péntek délután, miután egy nő lába a metró és a peron közé szorult.

A metrókocsit egy felfújható emelőpárna segítségével tolták el, hogy a sérült lábát ki lehessen szabadítani. Kiderült, a nő magának kereste a bajt, konkrétan nekiment a metrószerelvénynek, amikor az éppen elindult az állomásról.

„A nő valószínűleg nagyon részeg volt, vagy más szer hatása alatt állt. Már a metrón is támolygott összevissza, majdnem ráesett egy ülő lányra. A lány párja rászólt, hogy üljön le, ezen húzta fel magát. Az Astoriánál leszállt, de amikor becsukódtak az ajtók, visszafordult, hogy az ablakra köpjön. Valószínűleg ekkor vesztette el az egyébként is ingatag egyensúlyát. Közben elindult a metró, hallottuk, ahogy nekiesik a kocsinak, és gondolom becsúszott valahogy az egyik lába” – írta le a szemtanú az esetet.

A nőt a mentők kórházba szállították, állapotáról egyelőre nincs több információ.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?