INSIDER

Arcpirító dolgot tett megint a zuglói kokainos gázoló

A fiatal nő pénzt ajánlott a gyászolóknak, ők azonban nem kérnek a gázoló pénzéből.
  • Szerző: Ripost

Alamizsnának is alig nevezhető, kevesebb mint fél millió forintot akart adni a zuglói gázoló áldozata családjának, ám ők sem a pénzt, sem T. Petra bocsánatkérését nem fogadták el. A gázoló el sem ment a tegnapi tárgyalásra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

Üresen maradt a vádlottak padja T. Klára Petra másodfokú tárgyalásán. A vád szerint a fiatal üzletasszony bekokainozva halálra gázolta a 85 éves János bácsit, majd megállás nélkül továbbhajtott. Egyenesen egy szépségszalonba vezetett az útja, ahol teljes nyugalommal műszempillákat csináltatott magának. Első fokon 5 év 6 hónap börtönt kapott, és örökre el­tiltották a ve­zetés­től, szeptemberben mégis megint drogos vezetésen kapták, ekkor marihuánát és kokaint is fogyasztott. Most házi őrizetben várja a döntést, ügyvédje szerint teljesen összeomlott. Olyannyira, hogy el sem jött a tárgyalásra.

„Pszichiátere tanácsára nem jött el” – magyarázta a védő a Borsnak. Elmondta, hogy védence gyógyszereket szed, hetente többször jár kezelésre. Közölte azt is, hogy a nő 400 ezer forintot helyezett nála letétbe, melyet felajánlott áldozata családjának. Ők azonban nem fogadták el, egy rövid levélben közölték: egy ilyen embertől egy forintot sem kérnek.

„Most kifejezetten kérte, hogy az első dolog a tárgyaláson a részvétnyilvánítás legyen. Mivel a sértetti képviselet nincs itt, reméljük, a sajtón keresztül eljut hozzájuk” – mondta a jogász, aki hozzátette, hogy bár a nő a gázolást elismeri, azt nem, hogy bekokainozva vezetett. A védő szerint a szakértői vélemények sem tudják egyértelműen alátámasztani, hogy a drogfogyasztás mikor történt. A bíróság jövő hétfőre halasztotta a döntést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?