INSIDER

Brutális ámokfutásba kezdett a győri, piros kabátos férfi – itt vannak a részletek

A győri rendőrök mintegy hat óra leforgása alatt elfogták a piros kabátos férfit. Hihetetlen okból támadt rá a nőkre.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Győrben, a Győr-szabadhegy városrészben november 27-én dél körül három hölgyet támadott meg egy ismeretlen, piros kabátot viselő férfi, aki áldozatait megfenyegette, és az értékeiket követelte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Az ismeretlen elkövető első támadása Győrben, a Pannónia utcában történt, amikor egy 47 éves asszonyt nekilökött egy parkoló autónak, őt a nyakánál megragadta és pénze átadására szólította fel. A nő segítségért kiáltott, amelyet egy, a közelben lakó személy észrevett, így a férfi a helyszínről elmenekült.

Nem ment messzire azonban az agresszív férfi, mert rövid időn belül a Mozsár utcában ismét lecsapott, és egy 52 éves nőtől pénze átadását követelte. A hölgy szintén hangos kiabálásba kezdett, ami miatt a férfi megfutamodott, és a rémült nőt hátrahagyva távozott.

Fotó: police.hu

Ennyi sem volt elég az erőszakos férfinak, mert Győrben, a Rózsák terén is támadásba lendült. Egy ott gyalogló időskorú hölgyet hátulról fellökött, aki ennek következtében a földre esett, majd az elkövető megragadta a sértett táskáját és azzal a szépkorú nőt körülbelül 5 métert húzta a földön, közben azt kiabálta neki „ha nem adod oda a táskádat, agyonverlek„. A 83 éves asszonyt két alkalommal combon rúgta, és a kézitáskáját megszerezte, azzal a helyszínről elfutott. A közelben lévő és a bűncselekményt észlelő szemtanú a piros kabátos férfi után szaladt, őt utolérte, majd a hölgy táskáját tőle visszavette, amit a tulajdonosának átadott. Az eset során az idős nő megsérült – írja a rendőrség.

Az áldozatok és a szemtanúk leírása alapján a rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül azonosították, őt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A 20 éves győri lakossal szemben – őrizetbe vétele mellett – rablás elkövetése miatt eljárást indítottak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki elmondta, hogy munkahelyéről aznap elbocsátották, és mivel elvettek tőle valamit, így vágott vissza az őt ért sérelmekért.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?