INSIDER

Ájulásig fojtogatta a feleségét egy gyömrői férfi

Felesége el akart válni, ezért rátámadt otthonukban. Később bosszúból a nő intim képeit küldözgette barátainak.
  • Szerző: Ripost

Gyömrői otthonukban közölte válási szándékát férjével az asszony tavaly év elején. Emiatt a nő és a férfi veszekedni kezdtek, ami végül tettlegességig fajult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férj hirtelen mozdulattal két kézzel megragadta felesége nyakát. Úgy szorította, hogy – későbbi vallomása szerint – az ujja is belefájdult. Csak akkor engedett a fojtáson, amikor a nő eszméletét vesztette.

Fotó: 123rf

A tettével szembesülő férfi vízzel kínálta később magához térő feleségét, aki azt elutasítva hívta a rendőrséget. Az orvosi szakvélemény szerint a fojtás következtében az asszony pajzsporcának felső nyúlványa eltört, a gége körüli lágy részek vizenyősödtek, valamint nyakának elülső felszínén szemmel is látható többszörös bőr alatti bevérzések keletkeztek – írja a police.

Az igazságügyi orvosszakértő hozzátette, a sérülés életveszélyes és csak a szakszerű ellátásnak köszönheti az asszony az életét.

A férj ellen büntetőeljárás indult, a bíróság pedig megelőző távoltartást rendelt el vele szemben. Ennek ellenére folyamatosan próbálta felvenni a kapcsolatot feleségével, üzenetekkel, róla készült intim fotókkal keltette rossz hírét ismerősei és barátai körében. Zaklatásaival válni szándékozó felesége megszégyenítése, elidegenítése volt a célja.

A 47 éves férfi ellen emberölés bűntette kísérletének és zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?