INSIDER

Családi tragédia: halálos betegséggel küzd a 7 éves Regina

Több sorscsapás is érte a debreceni családot, előbb elvesztették a nagypapát, majd kiderült, hogy kislányuk is megbetegedett.
  • Szerző: Ripost

Három hónappal ezelőtt kezdődtek a debreceni család megpróbáltatásai. A 7 éves kis Reginát, miután elvesztette imádott nagypapáját, komoly betegség támadta meg. Az orvosok közölték a családdal, a kislány agydaganatos lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egész márciusban egy vírusos megbetegedéssel kezdődött, mára pedig már huszonkét sugárkezelést tudhat a háta mögött – írja a Blikk

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A legrosszabb, hogy már évek óta fájlalta a fejét Regina, ami miatt néhány vizsgálaton át is esett, de senki nem vette észre, hogy komolyabb a probléma.

A családot akkor érte az első sorscsapás, amikor Regina elvesztette nagypapáját, akit tavasszal egy tüdőembólia vitt el. A kislány nagyon szerette nagyszülőjét, akinek a halála után romlani kezdett az állapota.

„A két kislányommal szemtanúi voltunk édesapám halálának. Én próbáltam újraéleszteni, miközben a gyerekek fel-alá mászkáltak a házban, nem értették, mi történik a papával. Regina nagyon közel állt hozzá, a legjobb barátok voltak. Annyira sokkolta a veszteség, hogy a nagypapája halála után egyre furcsább tünetek jelentkeztek nála. A járása lelassult, csorgott a nyála, legyengült a jobboldala és előjött az egyensúlyproblémája is. Stroke-gyanúval vittük be a kórházba, ahol végül kiderült: negyedik stádiumú agydaganattal küzd” – árulta el a lapnak a megtört édesanya.

A daganatot nem lehet műteni, ugyanis nagyon rossz helyen van, többek között a nyelésért és légzésért felelős idegeket is behálózza.

Ha segíteni szeretne a családon, hogy Regina megkaphassa a terápiás kezelését, akkor a Blikk oldalán megosztott számlaszámon teheti meg.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?