INSIDER

„A világom soha nem lesz ugyanaz” – sokkos állapotba került a vízbe fulladt kisfiú anyukája

Az emlékezet napján családjával együtt ünnepelt a kicsi, míg nyoma nem veszett.
  • Szerző: Ripost

Május 26-án, kedden találtak rá egy tóban a mindössze 5 éves kisfiú holttestére, miután eltűnt Ohió déli részéről, az emlékezet napján.

A hatóságok szerint Cameron Walterst utoljára hétfőn 17 órakor látták szülei a Mineral Spring Lake Resort üdülőközpontban. Az elhunyt kisfiú nagyszüleinek ugyanis egy lakóautójuk van a 350 hektáros kemping területen.

Miután az édesanyának feltűnt kisfia hiánya, a többi kempingezőtől kért segítséget a kereséshez. Közel 200 önkéntes fogott össze, köztük búvárok, lovasok és kutyás rendőrök is – írja Daily Mail.

A szülők rémálma vált valóra, ugyanis sötétedés után kénytelenek voltak feladni a keresést, és majd csak másnap reggel folytathatták. A lovelandi búvárok kedden 18 óra magasságában bukkantak rá Walters holttestére a kemping dokkjainál.

„A hajók kikötőjének közelében találtuk meg a vízben az eltűnt ötéves gyermeket” – nyilatkozta az Adams megyei seriff hivatalának vezetője. Mike Estep úgy jellemezte a történteket, mint: „Nagyon kemény, nagyon, de nagyon kemény volt.”

A szülők mindketten sokkos állapotba kerültek, miután a rendőrség közölte velük a tragédia hírét.

„A világom soha nem lesz ugyanaz” – fakadt ki könnyek között a kisfiú édesanyja.

Egyelőre még nem tudják, hogyan kerülhetett az úszni nem tudó gyermek a tó közelébe.A hatóságok a nyomozás jelenlegi fázisában nem gyanakodnak szabálytalanságra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?