INSIDER

A sólyi gyerekgyilkos apja: Visszahoznám a kislányt az életem árán is!

Lehajtott fejjel, láncon érkezett a 15 éves F. Ferenc csütörtök reggel a Veszprémi Járásbíróságra. Ahogyan azt a Ripost megírta, őt vádolják azzal, hogy 2018 májusában meggyilkolta a 8 éves sólyi H. Adriennt. A bíróságon találkoztak az áldozat és a tettes szülei.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Osztozom a szülők fájdalmában” – mondta a -nak a gyanúsított édesapja a bíróság folyosóján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nekünk is nagyon nehéz, az emberek nap mint nap durva jelzőkkel illetnek. Pedig én nem hiszem el, hogy a fiam bántotta a kislányt. Emlékszem, aznap a fiam már otthon volt, amikor a feleségem meg én hazaértünk. Olyan volt, mint máskor, nem láttam idegesnek. Egyszer csak rendőrök jelentek meg a házunknál és azt mondták, eltűnt egy kislány és Ferivel látták utoljára. Később közölték, hogy valaki feljelentést tett, miszerint a házunkban van egy megkötözött gyermek. Átkutatták a házunkat, de nem találtak semmit. Ferit többször is kérdeztem, csinált-e valami rosszat. Azt hajtogatta: „Nem én voltam, nem én! A DNS majd tisztáz engem!” Ezután jött a sokk: megtalálták a lányt, és Ferit gyanúsítják. Úgy éreztem, mintha átdöfték volna a szívemet egy karóval. ”

Miután a fiú börtönbe került, a szülei belebetegedtek a történtekbe, az apja 25 kilót fogyott.

„Aggódom a fiamért, kétszer is öngyilkosságot kísérelt meg. Ha tehetném, odaadnám az életemet azért, hogy a kislány újra éljen...” – tette hozzá.

Focizni hívta a kislányt

Ahogy arról a beszámolt, F. Ferenc a gyilkosság napján focizni hívta a kislányt és a bátyját, de utóbbi nem ment. A gyermek nem tért haza sötétedésre, így az apja keresni kezdte, majd értesítette a rendőrséget. Éjjel fél 3-kor találták meg Adri holttestét a vilonyai zsilipnél a vízben.
„Képtelen vagyok másra gondolni, csak arra a fájdalomra, amit a lányom érzett” – mondta lapunknak Zsanett, a kislány édesanyja.

„Állítólag Ferike levetkőztette, összekötözte, majd egy kővel szétverte a fejét. Belehúzta a közelben lévő patakba és odakötözte, de elvitte a víz, így bukkantak rá. Remélem, méltó büntetést kap, aki ezt tette vele!”

címkék:
És ezeket olvastad már?