INSIDER

A Ripostnak megszólalt a panelból kiesett férfi: 15 percen keresztül lógtam fejjel lefelé

Éppen a verebeket akarta elûzni a légkondicionálóból a 79 éves Mihály, amikor a létrán állva megszédült és kiesett az erkélyről, a kilencedik emeletről. A kőbányai nyugdíjas életét az mentette meg, hogy fennakadt a nyolcadik emeleti erkélyen. 15 percig lógott ott fejjel lefelé, mire a rendőrök behúzták. A Ripostnak ő és a rendőrök mesélték el a részleteket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A %%-nak egyenesen a túlélő, Misi bácsi mesélte el élete legnagyobb kalandját. 

A klímába mindig beszáll egy-egy veréb, ami fészket is rak. Õket szerettem volna elzavarni

– kezdte.

– Tudniillik, ha ráfészkel a vezetékekre, akkor az tüzet is okozhat, ez szerettem volna elkerülni. Elővettem a kislétrámat, bekészítettem a fal mellé. Felálltam rá, és éppen kezdtem volna dolgozni, amikor hirtelen megszédültem, homályos lett minden.

A 79 éves bácsit három rendőr húzta fel az erkélyről. Fábián Péter törzsőrmester, Kovács Klaudia főtörzsőrmester és Faddi Rita törzsőrmester szerencsére időben érkezett a helyszínre.


-    Csütörtökön térfigyelő szolgálatot láttam el, éppen jöttem kézbesíteni egy idézést, amikor rádión hallottam, hogy nem messze kiesett egy férfi a kilencedikről, és a nyolcadikon fennakadt

– mesélte Kovács Klaudia.

– Szóltam, hogy itt vagyok és megnézem, igaz-e a hír, mert túlságosan furcsának tűnt, hogy ilyen megtörténhet…

Kíváncsi vagy, hogy mi is történt pontosan Mihállyal? És arra is, hogy az egészet a rendőrök hogyan élték meg? Akkor keresd a szombati napilapot az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?