INSIDER

A Ripost megtudta: családja is elfordult a kamujézustól

Titkos kommunikációs csatornát épített ki híveivel a zalai kamujézus! A férfiről már a saját családja sem tud semmit, igaz, el is fordultak tőle. Csak a legelvakultabb híveivel tart valamilyen rejtélyes módon kapcsolatot.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mintha a föld nyelte volna el azt a férfit, akit a legtöbben csak kamujézusként emlegetnek Zalaegerszegen és környékén. A férfi két évtizeden keresztül több száz tagot számláló szektát épített ki maga körül, fiatal női híveivel szexuális kapcsolatot is létesített, és milliókat szerzett azoktól, akik tőle reméltek gyógyulást. Az adományokból luxuskörülményeket teremtett magának, miközben szegénységet prédikált. A rendőrség kuruzslás miatt nyomoz ellene.

T. Miklós korábban egy nagy házat és egy nyaralót is fenntartott, ám amikor kitört a botrány, mindkét helyről elköltözött. Egy ideig Zalaegerszeg külső részén, egy lakóparkban bujkált a fiánál, ám megtudta, hogy egykori csalódott hívei üldözik, így továbbállt. A %% először a családjánál kereste a férfit, hiába.

„Csak hajnalban látom, amikor a kutyát viszem sétáltatni. Kiszáll egy fekete Audiból, lehajtja a fejét és besiet”

– mondta a férfi egyik szomszédja korábban. Most egy családtag nyitott ajtót, éppen ebédhez készültek.

„Nem lakik itt Miklós. Mi egyáltalán nem tartjuk vele a kapcsolatot, nem jár hozzák, még telefonon sem akarunk vele beszélni”

– ripakodott ránk a kuruzslással vádolt kamujézus menye.

De ne hidd, hogy itt vége a történetnek! Rengeteg érdekesség olvasható a témában a keddi napilapban!

címkék:
És ezeket olvastad már?