INSIDER

A Ripost cikke után új ponyva került a Kerekerdő-parki játszótér csúszdája fölé

A Ripost beszámolt róla, hogy sok szülő arra panaszkodott, gyerekeik nem tudják a kánikulában használni a fémcsúszdát, mert az tűzforró a napsütéstől. A korábban fölötte lévő ponyva ugyanis eltűnt. Most viszont újra árnyékos a csúszda!
  • Szerző: Ripost

Örülhetnek a IX. kerületben élő szülők, megoldódott a Kerekerdő-parki játszótér csúszdájának problémája: pótolták végre azt a ponyvát felette, ami hetek óta hiányzott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az a csúszda iszonyat nyáron. Amikor volt felette ponyva, akkor is meleg volt, de legalább nem tűzte a nap és nem égetett. Én a gyerekeket oda se engem. Az is zavaró, hogy nincs egy mellékhelyiség, ahol a dolgát elvégezhetné az ember, pláne, a gyerek, hiszen amint rájuk jön, szaladni kell hazafele. Az ivócsapról meg ne is beszéljünk ebben a hőségben. Nehezen ugyan meg lehet engedni belőle a vizet, de egy kisgyerek már nem tud belőle inni” – mesélte akkor lapunknak Szilvia, akinek kislányai az árnyékos homokozóban játszottak, mikor ott jártunk.

Újra árnyékos a fémcsúszda (Fotó: Ripost)

Ugyanitt a rendész is alátámasztotta: a szülők folyamatosan neki panaszkodnak a játszótér állapota miatt, ő ezt továbbítja, és feltételezi, hogy a főnöke is jelzi ezeket a kerület vezetésének.

A fotósa most ismét a helyszínre látogatott, és örömmel láttuk, hogy ponyva került a csúszda fölé, ám az ivókutat még mindig nem csinálták meg, és a mellékhelyiségről sem hallani semmit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?