INSIDER

A megpofozott Macron sorsára jut Karácsony? Megjelent a Ripost7 legújabb száma!

Karácsony hergel, az emberek maflásokat osztanak a politikusoknak, Széchenyi utódai pedig múltat idéznek. Megjelent a Ripost7 legújabb száma!
  • Szerző: Ripost

Karácsony szándékosan hergeli a budapestieket

Mintha Karácsony Gergely szándékosan egyre nagyobb dugót akarna okozni Budapesten. Egy időben kezdték el a 3-as metró és a pesti alsó rakpart felújítását, majd másfél év totojázás után jó érzékkel pont azon a héten zárták le a Lánchidat, amikor megkezdődött a budapesti foci-Eb… A budapestiek anyáznak, erre Karácsony beszólással hergeli őket: „menjetek gyalog!” Mi a célja?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Karácsony Gergely
Fotó: MTI / Mohai Balázs

Hogy mi lehet a célja a főpolgármesternek? – ennek jártunk utána. Részletek a június 22-én megjelenő 7-ben. Keresd az újságárusoknál!

Maflást a maflának?

Karácsony Gergely folyamatos dugókkal hergeli a budapestieket. S amikor ezt szóvá teszik, odaveti: szálljanak ki a kocsijukból, és gyalogoljanak. Csak nehogy valaki lekeverjen neki egy maflást. Ahogy ez több politikussal is megesett, más okok miatt.

Medgyessy Péter (k) elhagyja a söjtöri ünnepség helyszínét.
Fotó: MTI/Czika László

Söjtörön, Deák Ferenc szülőfalujában tartott kihelyezett kormányülést a kabinet 2003. október 18-án. Medgyessy Péter beszédet tartott volna Deák szülőházánál, ám a MIÉP szimpatizánsai kifütyülték a miniszterelnököt, és tojással dobálták meg a kormány tagjait.

További maflásokról olvashatsz a június 22-én megjelenő 7-ben. Keresd az újságárusoknál!

Nehéz örökség volt Széchenyinek lenni, ma már büszkék rá

Tímea évekig vezette saját vendéglátóhelyét Budapesten, majd átvette a Gróf Széchenyi Család Alapítvány irányítását.

„Nyolc éve eldöntöttem, hogy az örökségünk védelme a legfontosabb” – mondja Széchenyi Tímea. Ő és fia, Márk úgy érzi, a Széchenyi név végre visszakapta méltóságát.

Széchenyi Márk és édesanyja Tímea
Fotó: Máté Krisztián/Ripost

A vérünkben van, hogy igazi Széchenyiként kell viselkednünk

– mondja Széchenyi Tímea.

Ők Széchenyi István bátyjának, Pálnak az egyenes ági leszármazottai, így természetesen a legnagyobb magyar apjának, Széchényi Ferencnek, a Magyar Nemzeti Múzeum alapítójának is utódai.

A múlt mellett a jövőről is sok érdekességet mesélnek a Széchenyiek a 7 június 22-én megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?