INSIDER

A magyar lányok rátámadtak a nevelőjükre, majd elszöktek

Három fiatal lány támadt a budapesti, IV. kerületi Kornis Klára Gyermekotthon egyik nevelőjére vasárnap - tudta meg a Ripost. A lányok ellen a rendőrség körözést adott ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt.
  • Szerző: Ripost

Durva bosszú? – talán ez magyarázhatja a három fiatalkorú lány tettét, akik rátámadtak a Kornis Klára Gyermekotthon egyik nevelőjére. A %%-nak az intézmény egyik dolgozója arról számolt be, hogy egy 14, 15 és 17 éves fiatal lány, akik már hónapok óta az intézményben laknak, vasárnap rátámadtak az egyik köztiszteletben álló, 40 év körüli női nevelőre. Miután hárman nekiestek a megrémült asszonynak, a lányok elmenekültek az intézményből.

Vélhetőleg szökést terveztek, ki akartak törni a gyermekotthonból. A nevelő elállhatta az útjukat, ők pedig rávetették magukat

– közölte lapunkkal a neve elhallgatását kérő dolgozó.

A rendőrség körözési listáján megtaláltunk a három lány közül kettőt, Kiss Piroskát és Farkas Evelint, ők lapzártánkig nem kerültek elő. Harmadik társukat az intézményben dolgozók szerint már megtalálták. A %% megkereste a gyermekotthon igazgatóját is, aki nem akart nyilatkozni, a rendőrség pedig későbbre ígért választ.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?