INSIDER

Könnyeivel küzdött a férfi, aki most minden erejével segít a súlyos beteg Emmán

Trebor Steel sajátos módot választott, hogy segítsen a nehéz helyzetben lévő családon.
  • Szerző: Ripost

A könnyeivel küzdött, és csak a riport közepéig tudta végighallgatni a kis Emma szívbemarkoló történetét a „hegesztőspecialista”, Pócsi Róbert Szilveszter. A szolnoki művész rögtön elhatározta, hogy minden követ megmozgat, hogy segíteni tudjon a tragikus helyzetbe került pécsi családon: saját Facebook-poszttal bocsátotta licitre a hajómotorból készült üvegasztalát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Korábban a Pécsi Aktuál mutatta meg Marosi Emmáék történetét. A 9 éves kislány egy 2 hónapos baba szintjén él. A kisfejűséggel született epilepsziás Emmának elképesztő fájdalmakkal kell megküzdenie napról napra. A kislány idősebb testvérénél, Fanninál ráadásul Marfan-szindrómát (veleszületett kötőszöveti gyengeséget) diagnosztizáltak. A lányok állapota annyira romlik, hogy ki kell költözniük jelenlegi albérletükből.

„A napokban láttam egy videót egy pécsi családról, akik annyira megérintettek, hogy az egyik alkotásomat eladásra kínálom. A befolyt összeget teljes egészében a családhoz szeretném eljuttatni” – írja posztjában a Trebor Steel művésznevet viselő férfi, aki a -nak elmondta: évek óta a hegesztés szerelmese, dekorációs tárgyaival mindig is csak örömet akart szerezni.

A napokban láttam egy videót egy pécsi családról, akik annyira megérintettek, hogy az egyik alkotásomat eladásra...

Közzétette: Trebor Steel2021. április 12., hétfő

 

Hajómotoros kávéasztal

Egy barátom ki akart dobni egy hajóblokkot , amit elkértem tőle. Sok évvel ezelőtt készítettem egy blokk asztalt felkérésre, azóta terveztem, hogy magamnak is készítek.

A riport annyira meghatotta a férfit, hogy a könnyeivel küzdött, és rögtön fel is vette a családdal a kapcsolatot. A gyermekek anyja nagyon hálás neki.

Váratlan helyről áriási segítség: egy "fémspecialista" így segít az epilepsziás Emmán

A dohányzóasztal egy V4-es hajómotorból készült. Fotó: Pócsi Róbert Szilveszter

Váratlan helyről jöhet a segítség

A „hegesztőspecialista” április végéig hirdeti az 5 ezer forinttal kezdődő licitjét, de már most vannak érdeklődők.

Már most elkezdődőtt a licit

A licit elkezdődött, már most hatalmas az érdeklődés Fotó: Facebook

„A Facebookon kívül egy kedves úriember a család segítésén is gondolkodik és már felvette velem a kapcsolatot” – meséli Róbert, hozzátéve: a másfél éve készített bizarr asztalnak az ő számára csak eszmei értéke van, de a lehető legnagyobb összeggel akarja segíteni a családot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?