INSIDER

Nemrég egy holttestet találtak a zombivá vált lányok közelében

Az internetezők szerint Kelendföldön gyakran látni drogosokat, nemrég pedig egy férfi meghalt egy padon annak a helynek a közelében, ahol a zombivá vált lányok is dülöngéltek.
  • Szerző: Ripost

Nagy port kavart az interneten a hétfői videója, amin zombivá vált lányok dülöngéltek Kelenföldön, vélhetően drog hatása alatt.

A kommentelők többsége nem lepődött meg túlzottan a videón, valaki pedig azt írta: mindennapos jelenség a buszpályaudvar környékén a szétcsúszott emberek látványa. Ő úgy tudja, egy férfi nemrég a közelben halt meg egy padon, ott, ahol a zombivá vált lányok sem tudták tartani magukat.

zombivá vált lányok

Furán dülöngéltek a szer hatása alatt

„Legutóbb egy fiatal koma halt meg a padon, állítólag megverték, de ki tudja. Ott nőttem fel a környéken, szomorú, mi lett ott. Fejlődik a környék, na – írta le véleményét a kommentelő. Egy másik úgy tudja, a padon meghalt férfi szerelmi bánatában lett öngyilkos, és ő is élt pszichoaktív szerrel. „Két üveg Rivotrilt vett be, meg a biofű és ivott is rá. Úgy tudom” – írta a férfi.

A rendőrség nemrég egy szakértői videóban beszélt a pszichoaktív szerekről és annak veszélyeiről. „Ami veszélyes ezekben a szerekben, és a bikával kapcsolatban különösen kijött ez a veszély, hogy milyen hatóanyagot rendel a díler vagy a herbált előállító Kínából. Lehet, hogy tudja, lehet, hogy nem tudja. Lehet, nem az lesz ráírva, ami valójában a zacskóban van. Gyakorlatilag már az alapanyag beszerzési oldalon sem biztos, hogy azt fogja kapni, és azt fogják piacra dobni, amit terveztek vagy szándékoztak, a fogyasztó meg végképp nem látja egy zöld növényi törmelékről vagy dohányról, hogy az milyen kémiai anyaggal van átitatva – mondja el a videóban Csesztregi Tamás, a Nemzeti Szakértő és Kutatóintézet Kábítószervizsgáló Intézetének az igazgatója.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?