INSIDER

A hűvös őszi reggel után ragyogó nyarat ígér a délután

Hiába járunk lassan szeptember közepénél, napközben hamisítatlan nyáridő vár ránk. A hétvége pedig még jobbnak ígérkezik.
  • Szerző: Ripost

Pénteken kevés fátyolfelhő zavarja a ragyogó szeptemberi napsütést. Nem lesz csapadék. Az északkeleti szél néha megélénkül. Reggel 7 és 15, délután 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet. Fronthatással nem kell számolnunk – írja a köpönyeg.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Ráadásul az időjárás a frontra érzékenyeknek sem tartogat kellemetlen meglepetéseket: a mai napon frontmentes, napsütéses, nyugodt nyári idő várható, az időjárás pedig számottevő mértékben nem befolyásolja szervezetünket. Ugyanakkor a reggeli órákban nagy a megfázás veszélye, ezért érdemes rétegesen öltözködni – ajánlja a meteorológai portál orvosszakértője, dr. Pukoli Dániel.

S hogy mit hoz a hétvége? Még több napsütésre számíthatunk, csak kevés magas szintű felhő jelenik meg az égen, melyekből sehol sem fordul elő eső. A szél délkeletire fordul, és gyenge marad. 26 és 31 fok közé erősödik a nappali felmelegedés szombaton és vasárnap is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?