INSIDER

A gyilkos mindenről beszámolt: így ölték meg az újpesti férfit – Videón a vallomás

Az is kiderült, mi volt a három férfi bűncselekményének indítéka, a rendőrség pedig azonnal intézkedett.
  • Szerző: Ripost

A rendőrségre még 2019. május 7-én tett bejelentést egy nő, hogy élettársa egy nappal korábban újpesti otthonából elment, azóta semmit nem tud róla és mobiltelefonja is ki van kapcsolva. A rendőrség a férfit eltűntként kereste, de felmerült a gyanú, hogy a férfi eltűnésének köze lehet egy rendezetlen tartozáshoz: a nő megtudta, hogy párja egyik munkatársával, E. Krisztiánnal beszélt meg egy találkozót, aki tartozott neki. A nyomozók kiderítették, hogy E. Krisztián nem akarta a tartozását megadni, ezért két ismerőse segítségével eltervezték, hogy megölik a férfit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Május 6-án reggel E. Krisztián találkozott két barátjával, H. Richárddal és S. Bencével, akikkel megbeszélték, hogy megölik a vállalkozót és elássák a holttestét.

Az előkészületek során H. Richárd és S. Bence Szentendre külterületén, egy erdőben kiástak egy gödröt, majd H. Richárd egy barkácsáruházban zsineget vett, hogy azzal fojtsák meg a vállalkozót. A vállalkozót egy találkozó ürügyén elcsalták az erdőhöz, majd még az autóban H. Richárd megfojtotta őt. A holttestet ezután elvonszolták a gödörhöz, majd eltemették.

A nyomozók a három férfit elfogták, és előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat most átadták az illetékes ügyészség részére. ​

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?