INSIDER

A fél ország keresi őket, fiatal testvérpárnak veszett nyoma egy józsefvárosi gyermekotthonból

A 8 éves Kállai Jánost és nővérét, a 12 éves Lakatos Elizabetet a rendőrök most is keresik.
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság indított körözést az ismeretlen helyen tartózkodó 8 éves Kállai János és testvére, a 12 éves Lakatos Elizabet eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyerekek 2020. augusztus 4-én 16 óra 15 perc körül egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre mentek, azóta életjelet nem adtak magukról, a rendőrök jelenleg is keresik őket.

A kisfiú 136 centiméter magas, vékony testalkatú rövid, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor kék pólót és kockás rövidnadrágot viselt.

Nővére 167 centiméter magas, sötétbarna hajú, barna szemű, az, hogy mit viselt eltűnésekor, nem ismert a rendőrség előtt.

Fotó: Police

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható testvérpárt felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?