INSIDER

A fél ország keresi ezeket a vandálokat. Te felismered őket?

A budatétényi rendőrök az emberek segítségét kérik azoknak a férfiaknak az azonosításához, akik betörték a buszmegálló üvegét.
  • Szerző: Ripost

A négy férfi  február 15-én késő este  betörte egy budatétényi buszmegálló üvegfalát.  A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A rongálás után a négy férfi felszállt a Budapest 22. kerülete,  Városház tér felé közlekedő autóbuszra.

Az egyik férfi 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fehér mellényt, fekete felsőt, sötétszürke farmert és fehér sportcipőt viselt.
A másik férfi 20 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, fekete kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.
Harmadik társuk 18 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kapucnis kék pulóvert, szürke melegítőnadrágot és fekete cipőt viselt.
Negyedik társuk 20 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor kapucnis fekete kabátot, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?