INSIDER

Óvodából hazafelé lett rosszul: súlyos betegség kínozza a 7 éves Botondot

Kórházba került a kisgyermek, akiről kiderült, hogy rosszindulatú, nem műthető agydaganata van. Csupán egyetlen lehetősége van a teljes gyógyulásra.
  • Szerző: Ripost

A mindig mosolygós nagykőrösi kisfiú életé egy pillanat alatt változott meg. Az egyik nap éppen az óvodából tartott hazafelé, amikor váratlanul rosszul lett. Kórházba került a kisgyermek, ahol kiderült rosszindulatú, nem műthető agydaganata van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mindössze 7 éves Botond azonban hősiesen viseli súlyos betegségét, míg szülei bíznak az emberek jóindulatában. Ugyanis egyetlen lehetőségük van arra, hogy kisfiuk meggyógyuljon: egy méregdrága immunterápia Németországban.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Boti január negyedikén, az óvodából hazajövet lett először rosszul. Nagyon szédült, fájt a feje, ezért a háziorvoshoz fordultunk, aki beutalta a kórházba. A vizsgálatok ott derítették ki, hogy Botinak agydaganata van, ami nem műthető” – kezdett bele fájdalmas történetükbe Vargáné F. Nikoletta, a gyermek édesanyja.

Az orvosok nem biztatták sok jóval a családot, Botira vizsgálatok sokasága, sugárkezelés és kemoterápia várt. Bár úgy tűnt, hogy javul az állapota, egy júliusi vizsgálat azt igazolta: a daganat egy centit nőtt a kezelések ellenére – írja a Blikk.

„Két hónapja szed egy gyógyszert, de sajnos nincs változás. Boti így az iskolát sem kezdhette el, ami fájó pont neki. Nagyon várta, hogy megismerkedhessen az osztálytársaival, új környezetben legyen. Tisztában van azzal, hogy súlyos beteg, sokat beszélgetünk róla. A kezelések során együttműködő, olyankor azonban alig lehet szólni hozzá ” – fűzte hozzá az aggódó édesanya.

Ha segíteni szeretnéd Botond gyógyulását, így teheted meg: CsodaCsoport Alapítvány K&H Bank 10401983-50526970-69541012; IBAN: HU80 10401983-50526970-69541012; SWIFT: OKHB HUHB Közlemény: “Boti”

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?