INSIDER

250.000 forintot fizetett a család a fiatal magyar lányért, erre kellett nekik

A szorult helyzetbe került fiatalért negyedmillió forintot fizetett a család, hogy nekik dolgozzon prostituáltként. Németországba vitték és kisemmizték a lányt.
  • Szerző: Ripost

Hiába volt eladói végzettsége, a nagymamájával élő fiatal lány nem talált magának munkát. A nagymama kevés nyugdíja szűkös volt mindkettőjük számára, ami gyakori konfliktusokhoz vezetett, melyek elől mind többször menekült el napokra otthonról a lány.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik ilyen alkalommal, 2019. július 3-án megismert egy férfit Kiskunmajsán, akivel merész tervet szőttek. Azt találták ki, hogy a lányt közvetítőkön keresztül eladják egy prostikat futtató családnak, akiktől visszaszökik az őt eladó férfihoz, majd elosztják a kapott pénzt.

A fiatalt kiközvetítő Szeged környéki testvérpár el is adta a lányt egy anyának és fiának Mindszenten, akik 250.000 forintot fizettek érte, ám azzal a lány nem számolt, hogy Németországban végeztetnek majd vele szexmunkát, ahonnan nem lesz lehetősége visszajönni.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A prostikat futtató család nem csak a telefonját és az iratait, de a szexmunkával keresett pénzt is elvette a lánytól. Azért, hogy az üzlet jobban menjen, az egyik családtag fényképeket is készített a kiszolgáltatott lányról, ezeket feltöltötte az internetre, így reklámozva a lány szolgáltatásait külföldön. 2019. július 13-án a lányt Nürnbergbe vitték busszal, ahol egy lakásban kellett további szexmunkával pénzt keresnie, amit szintén le kellett adnia fogvatartóinak, szökésre nem volt lehetősége és csak kísérettel hagyhatta el a házat.

A kiskunmajsai férfi és a nagymama is keresni kezdte a lányt, akit már jó ideje nem láttak, utóbbi a rendőrségen is bejelentést tett. Ennek híre a lányt fogva tartóihoz is eljutott, akik végül a július 16-tól 18-ig szexmunkásként bevetett lánynak visszaadták a kiszolgáltatott fiatal iratait és hazaengedték Magyarországra.

„A vádlottakat a főügyészség minősített emberkereskedelem bűntettével vádolja és végrehajtandó fegyház, illetve börtönbüntetés, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta velük szemben. A vádlottak bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.” – tájékoztatta a -ot a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?