INSIDER

1956 az internacionalista baloldal diktatúrája elleni lázadás volt

1956 a szabadságszerető magyar nép lázadása volt az internacionalista baloldal diktatúrája ellen – közölte a Fidesz.
  • Szerző: Ripost

Nem volt olyan rég, hogy az internacionalista baloldal diktatúrát épített itt Európa közepén. 1956 a szabadságszerető magyar nép lázadása volt az internacionalista baloldal diktatúrája ellen – olvasható a Fidesz közleményében, melyet az október 23-i nemzeti ünnep kapcsán adtak ki.

Fortepan/Adományozó

1956 arról szólt, hogy a magyar nép végre maga akart dönteni saját hazájáról, Magyarországról.

Békés, vér nélküli forradalomban emelte fel szavát, hogy végre ne mások döntsenek helyettünk, és Magyarország szabad, független, demokratikus ország legyen – tették hozzá.

Ötvenhat hősei egy olyan szabad hazáért harcoltak és áldozták az életüket, amely szuverén, amelyet nem mások irányítanak, amely maga dönt sorsáról, a gazdaságáról, amelyet nem bábok vezetnek, amelynek senki nem diktálhatja, hogyan és kivel éljenek a magyarok, amelytől senki nem veheti el a kultúráját és a nemzeti szuverenitását.

A magyar mindörökre szabadságszerető nép, amely soha többé nem felejti az internacionalista baloldal diktatúrát és azt sem, hogy a diktatúra úgy érkezett, hogy bábokat nevezett ki és „felszabadításnak” hirdette magát – zárul a nyilatkozat.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?