INSIDER

102 éves magyar dédnagypapa a Facebook legújabb sztárja

Jó a humora, szereti a költészetet és nagydumás a 102 éves piliscsévi dédnagypapa, Barwig Ferenc, akiről dédunokája, a 19 éves Szendi Fábián töltött fel egy szelfit a Facebook egyik legnépszerûbb csoportjába. Maga Fábián sem gondolta volna, hogy ennyi jókívánságot kap születésnapjára a dédije! A képre 32 ezer lájk és 1300 komment érkezett.
  • Szerző: Ripost

Hihetetlenül jó a humora, szereti a költészetet és nagydumás a 102 éves piliscsévi dédnagypapa, Barwig Ferenc, aki dédunokájának, a 19 éves Szendi Fábiánnak köszönheti a gyorsan jött hírnevet. Fábián volt ugyanis az, aki szelfit készített az idős rokonnal, majd a képet feltöltötte a Facebook egyik legnépszerűbb csoportjába. Maga Fábián sem gondolta volna, hogy ennyi jókívánságot kap születésnapjára a dédije! A képre 32 ezer lájk és 1300 komment érkezett.

"Mondtam neki, hogy a születésnapján feltöltöttem a rólunk készült képet a netre, mert kíváncsi voltam, mennyit ér a mai online világban egy bölcs, sok mindent megélt, a hazájáért harcolt, 102 éves dédnagypapa fotója. Rengeteg üzenetet kapott, tele jókívánságokkal, amiknek örült, és rajtam keresztül meg is köszönte azokat. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindent hamar elfelejt, és egyáltalán nem tudta hová tenni ezt a Facebook-os megjelenést" – árulta el a %%-nak Szendi Fábián, a dédunoka. Ferenc boldogan él 93 éves feleségével, jól megvannak, s nem áll távol tőlük a mindennapi bohóckodás!

Negyven éve házasok, de mindig úgy mutatja be a dédnagyit, hogy ő a jelenlegi felesége. Mintha tervezne újat!

 

Ilyenkor a nagyi is csak mosolyog – mondta nevetve Fábián. Az idős házaspár 8 éve lakik velük Piliscséven, azóta, hogy nem tudják ellátni magukat, Ferenc ugyanis sokszor fájlalja a térdét és a hátát, de éli a mindennapjait, remélhetőleg még sokáig!

És ezeket olvastad már?