INSIDER

10 millió forinttal rövidítette meg nevelőapját egy csepeli fiatal

A férfi kihasználta nevelőapja távollétét.
  • Szerző: Ripost

Egy csepeli férfi 2019. július 24. és 2019. szeptember 12. között külföldre utazott a családjával, amiről a nevelt fia, G. Viktor is tudott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi azt is tudta, hogy nevelőapja a megtakarított pénzét a pincében, a lépcső alatti rejtekhelyen tartja, ezért kihasználta távollétét, és álkulccsal bement a házba. A pincéből ellopott 10 millió forintot, ékszereket, órát, pénztárcát a benne lévő személyes iratokkal, majd a hálószobából elvitte a ház kamerafelvevő egységét is.

A tulajdonos 2019. szeptember 12-én érkezett haza, ekkor szembesült a betöréssel, amiről a rendőrséget is értesítette. A csepeli rendőrök a bevezetett nyomozási cselekmények, szakértői vizsgálatok alapján azonosították az elkövetőt, a 28 éves budapesti G. Viktort, aki a sértett nevelt fia.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit 2020. június 25-én a XVII. kerületi lakásán elfogták. A rendőrök a lopott pénzből vásárolt motort, motorosruhát, felszerelést, valamint az elektronikai eszközöket lefoglalták – írja a Police.

A csepeli nyomozók G. Viktort lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?