POLITIK

Hollik István a gyöngyöspatai ügyről: minden gyereknek joga van helyben tanulni

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a párt Facebook-oldalára feltöltött videóban mondta el, mit képviselnek a kormánypártok Gyöngyöspatán.
  • Szerző: RIPOST

Gyöngyöspata kapcsán egyre szaporodnak a baloldali hazugságok. Itt az ideje tisztázni, hogy mi is pontosan a Fidesz álláspontja – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója legújabb videójában.

A politikus elmondta, a Fidesz számára elfogadhatatlan az erőszak minden formája. Mindezek mellett, ahol szükséges, iskolai rendészetet kell felállítani. Hollik elmondta, hogy olyan oktatási rendszer kell, amely segít felzárkóztatni a lemaradókat, de közben nem hátráltatja a jobban teljesítőket. A pénzbeli kárpótlás igazságtalan, és további feszültségeket kelt – hívta fel a figyelmet Hollik. Az érintett gyerekeket oktatással, és nem pénzzel kell segíteni – tette hozzá.

A politikus azt is hangsúlyozta, hogy Gyöngyöspatára jelenleg 80 gyerek jár iskolába, 86-ot a szüleik kénytelenek más iskolába vinni. Ez így nem mehet tovább, minden gyermeknek joga van helyben tanulni. Mi azért dolgozunk, hogy ezeket a célokat elérjük – tette hozzá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?