POLITIK

Hidvéghi: Gyurcsány és Karácsony is támogatná a migránskvótát

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs a ma délelőtt tartott brüsszeli sajtótájékoztatóján a kötelező betelepítési kvótáról beszélt.
  • Szerző: ripost

Gyurcsányék el akarják venni az EU-s támogatásokat a magyaroktól, és azoknak a településeknek akarják adni, amelyek hajlandóak migránsokat betelepíteni. Nemcsak a kerítést bontanák le, hanem a migránskvótát is támogatják. Ha rajtuk múlna, Brüsszel döntené el, hogy Magyarországra hány bevándorlót telepítsenek be.

Hidvéghi Balázs elmondta, számos olyan javaslat van Brüsszel napirendjén, ami arra irányul, hogy pénzügyileg büntessék azokat az országokat, melyek nem hajlandóak befogadni migránsokat, illetve jutalmazzák azokat, melyek igen.

Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc el akarja érni, hogy csak azok kapjanak EU-s forrásokat, akik hajlandóak migránsokat betelepíteni. Ahol erre nem hajlandóak, ott teljes pénzelvonás történne. Ezért sem mindegy, milyen polgármestereket választunk településeink élére!

Hidvéghi szerint számos olyan eset van, amikor polgármesterek szándékosan telepítettek be migránsokat a pénzügyi juttatások reményében, nem törődve a lakosok biztonságával. Magyarországon is vannak ilyen „díszpéldányok”, gondoljunk csak Botka László szegedi polgármesterre.

Hidvéghi hangsúlyozta: A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselői mindent meg fognak tenni, hogy megakadályozzák a bevándorláspárti erőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?