INSIDER

Hiába tartotta kétségbeesetten a rendőr, kizuhant a negyedikről a nő

Meztelenül párnákat, táskákat dobált ki a 4. emeletről Budapesten egy összeomlott asszony, akire saját testvére hívta ki a rendőröket. A nő vitába szállt a zsarukkal, a kérésükre fel is öltözött, de tragédia lett a vége: hiába akartak segíteni rajta a rendőrök, hirtelen kivetette magát az erkélyről.

Borzasztó, amire a XVI. kerületi Újszász utcában élők ébredtek: egy negyedik emeleten élő lakótársuk dührohamot kapott, majd a mélybe vetette magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- Arra keltem, hogy a fölöttem lévő lakásban kiabálnak és dübörögnek

– kezdte a -nak egy asszony.

– Ott évek óta B. Hajniék laknak, ebben a házban nőtt fel, kicsi gyermek kora óta ismerem. Úgy tudtam, hogy Olaszországban van, de ezek szerint hamar hazajött. Mivel nyitva volt nálam az ablak, tisztán hallottam, hogy ő kiabál, a testvére pedig próbálja nyugtatni. Nekem nem sokkal ezután el kellett mennem a dolgomra, de otthon maradt a fiam, ő mesélte el a rettenetes folytatást…

Információink szerint B. Hajnalka először néhány tárgyat dobott ki az ablakon, például egy párnát – ami a szomszédok elmondása szerint fent akadt egy közeli fán –, illetve egy kistáskát is.

„Hablaty Hajni”, így neveztük, mert nagyon gyorsan beszélt, évekkel ezelőtt átélt egy autóbalesetet, ami nagyon megviselte

– vette át a szót egy másik szomszéd.

– Sokszor beszélgettem vele, kérdeztem, hogy hogy van. Úgy tudtam, volt párkapcsolata, azt hittem, minden rendben van, aztán pedig ez történik – mutat a megdöbbent asszony a vérfoltos betonra, amit éppen a társasház takarítói próbáltak vegyszerekkel eltüntetni.

B. Hajnalkához a testvére hívott mentőt és rendőr, akik hamar meg is érkeztek. A szomszédok szerint az asszony meztelen volt, ezért kérték, hogy húzzon magára valamit, amit ő meg is tett. Ám, miközben a rendőrökkel beszélgetett, az egyik pillanatban fogta magát és kiugrott az erkélyről. Az egyik rendőr nyúlt utána és kapta el a nő ruhája ujját. Ám a pulóver elszakadt, és Hajni négy emeletet zuhant a mélybe. Információink szerint az asszony életét a kórházban már nem tudták megmenteni. Váltottunk pár szót a testvérével, aki teljesen összeropppant az eset miatt, ezért nem akart nyilatkozni.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?