INSIDER

Hiába könyörgött kegyelemért: levideózták, ahogy kegyetlenül megkínoznak egy férfit a VII. kerületben

Három férfi bosszúból szörnyű dolgokat tett áldozatukkal.
  • Szerző: Ripost

Egy 36 éves férfi exbarátnője azt állította, hogy közös ismerősük évekkel korábban szexuálisan bántalmazta őt. A férfi 2019. május 27-én délután találkozott ezzel a nő által említett ismerőssel, s ekkor elhatározta, hogy bosszút áll rajta. Azzal az indokkal, hogy éppen szülinapot ünnepel, lerészegítette és egy VII. kerületi pincelakásba kísérte, ahol két barátjával, egy 42 és egy 30 éves férfival együtt lakott. Egyik lakótársával bántalmazni kezdte az áldozatot, majd telefonon értesítették lakótársukat. Amikor a 30 éves férfi is hazaért, ő is csatlakozott az ütlegeléshez. Különböző módon, órákon át kínozták a férfit, aki hiába könyörgött, hogy távozhasson. A 36 éves bántalmazó égő cigarettacsikket is elnyomott a testén. A bántalmazást telefonjaikkal meg is örökítették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Fővárosi Főügyészség

A támadók végül a az életveszélyes sérüléseket szenvedett férfit késő este kitették a szomszédos lakóház kapujába. Egy járókelő fedezte fel, aki értesítette a mentőket.

A bántalmazókkal szemben a Fővárosi Főügyészség társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés, valamint aljas indokból, a védekezésre képtelen sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A főügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottakkal szemben végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltás mellékbüntetést szabjon ki. A 36 és a 42 éves férfi korábban le volt tartóztatva, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt állnak – olvasható a Fővárosi Főügyészség sajtóközleményében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?