POLITIK

Hatalmas tüntetés Salvini mellett a Stefánián

Nagyon sokan voltak azon a Matteo Salvini melletti szolidaritási tüntetésen az olasz nagykövetség előtt, amelyet Bayer Zsolt a Magyar Nemzet főmunkatársa, a Hír TV népszerű Bayer Show-jának házigazdája hirdetett meg. A demonstráción a Hír TV szerint Bayer Zsolt úgy fogalmazott: az olasz hazafiak megérdemlik, hogy a magyar hazafiak kiálljanak mellettük és értük ebben a történelmi pillanatban.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Bayer Zsolt ezzel a felhívással toborozta össze a szimpátiatüntetés résztvevőit:

Kedves Olvasóim, kedves Barátaim!

E hónap 19-ére, 15 órára Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter, a legnépszerűbb olasz párt vezetője nagygyűlést hirdetett Rómába, ahová az ország minden tájáról várja a normalitásban, a nemzetben, az országhatárok védelmének kötelességében hívő, és az illegális migrációt elutasító olaszokat.

Amolyan Békemenet lesz Rómában 19-én!

Matteo Salvini azon, sajnos egyre fogyatkozó európai politikusok egyike, akik az Európai Uniót mint erős és független nemzetállamok szövetségét képzeli el, szemben azokkal, akik a nemzetállamok felszámolásában, a migráció elfogadásában és támogatásában, a „kevert társadalmak„ létrehozásában látják a jövőt.

Ők Európa sírásói.

Matteo Salvini harca a mi harcunk is. Matteo Salvini pedig Orbán Viktor szövetségese. Ő, és az olasz hazafiak megérdemlik, hogy mi, magyar hazafiak kiálljunk mellettük és értük ebben a történelmi pillanatban!

Mutassuk meg, hogy az olasz nép éppúgy számíthat ránk, ahogyan mi is számíthatunk rájuk. Lebegjen szemünk előtt, hogyan fogadták ők Orbán Viktort, hogyan énekelték neki, hogy „Avanti Ragazzi di Buda!”.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?