KÜLFÖLD

Hatalmas kedvezményeket lehet kifogni a Szinglik napján

11. 11. – a nap, amikor brutális kedvezménnyel kínálják a távol-keleti boltok a portékáikat. November 11-én van ugyanis a Singles’ Day, vagyis a Szinglik napja, amely Kínában nagyobb buli még a Black Friday-nél, azaz a Fekete Pénteknél is!
  • Szerző: Ripost

Már Magyarországon is sokan felkészülten várják az egynapos vásárt, amikor jelentős kedvezményekkel lehet az interneten keresztül vásárolni Kínából.

A szemfülesebbek előre kosárba rakják a megvásárolni kívánt termékeket és csak a fizetést hagyják a vásárlási fesztivál napjára. Persze ezek mellett lesznek úgynevezett szuper ajánlatok is, melyekről csak aznap derül ki, mekkora kedvezményt adnak rájuk – ezeket várják és vadásszák a legtöbben. Bár maga az akció november 11-én indul, az időeltolódás miatt Magyarországon már vasárnap délután a gépek elé ülnek a spórolni vágyók.

Várhatóan hatalmas árzuhanások is lesznek, 80-90 százalékos kedvezményekkel.

„Tavaly Disney-mintás gyerek sapkák jelentek meg, 500 darabos limittel, rögtön meg is vettem a következő évi méretet is a gyerekeimnek” – meséli a -nak Nagy Kata.

A Szinglik napjának ötlete a gigantikus kínai online piac, az Alibaba vezérigazgatójától, Daniel Zhangtól származik, aki fel akarta lendíteni az eladásokat. Az első 2009-es akció jól sikerült, így azóta minden évben megrendezik. Karácsonyi ajándékot ugyanakkor nem érdemes ilyenkor venni, mert nem biztos, hogy az ünnep előtt megérkezik Magyarországra.

És ezeket olvastad már?