HARCÉL

Veréssel fenyegetik a fideszeseket Karácsony kerületében

Veréssel fenyegettek meg két kormánypárti képviselőjelöltet, ha elindulnak az önkormányzati választáson, és a rongálások is rendszeresek a városrészben — mondta el Rozgonyi Zoltán fideszes polgármesterjelölt. Az ügyben feljelentést tettek a rendőrségen.
  • Szerző: Ripost

Két Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselőjelöltet is fizikai bántalmazással fenyegettek meg ismeretlenek telefonon Zuglóban, miközben megrongálták a kormánypárti plakátokat és ellopták az egyik jelölt molinóját – mondta el Rozgonyi Zoltán, a Fidesz–KDNP helyi polgármester-jelöltje a Karc FM-en.

A Karc FM Álláspont című műsorában Rozgonyi Zoltán zuglói fideszes polgármesterjelölt azt mondta: miközben végzik a normális kampánytevékenységet, szórólapoznak, plakátoznak, tájékoztatják a helyi választópolgárokat, egyes baloldali pártok által feltüzelt emberek háborúnak tekintik a választási küzdelmet, rongálnak és zaklatják a képviselőjelöltjeiket.

Fotó: Rozgonyi Zotán Facebook-oldala

 

Folyamatos ez a hangulatkeltés a részükről, ami egyébként a baloldali pártok képviselőit is jellemzi” – tette hozzá. Kijelentette: erre csak egy csattanós választ lehet adni, ha október 13-án megkapják a felhatalmazást Zugló vezetésére, hogy ebben a városrészben is eljöhessen a békés fejlődés és a nyugalom időszaka.

A polgármesterjelölt tájékoztatása szerint Borbély Ádám fiatal képviselőjelöltet konkrétan megfenyegették, hogy felkeresik az irodájában, és meg fogják verni, de hasonló jellegű üzenetet kapott egy másik képviselőjelölt hölgy is.

Már a harmadik esetben kellett rendőrségi feljelentést tenniük, nemcsak emiatt, hanem a rongálások miatt is, és tudomása szerint már elindult a nyomozás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?