HARCÉL

Timmermanst nem zavarja, hogy migránskártyákhoz jutnak terroristák

A bevándorláspártiak csúcsjelöltje, Frans Timmmermans Brüsszelben kijelentette, az Európai Bizottság elégedett a migránsoknak biztosított bankkártyaprogrammal, amely helyes eszköze a szükséget szenvedők humanitárius segítségnyújtásának.
  • Szerző: RIPOST

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján erre úgy reagált, hogy Timmermans még azok után is elégedett a programmal, hogy bebizonyosodott, a migránskártyák alkalmasak a terrorizmus finanszírozására, és egyértelműen közvetlenül veszélyeztetik Európa biztonságát.  

A politikus szerint ha Timmermans és a hozzá hasonló bevándorláspárti politikusok megerősödve kerülnek ki a május EP-választásból, akkor nemcsak a migránskártyákat fogják tovább osztogatni, hanem az összes migrációerősítő kezdeményezést élesíteni fogják. Utóbbiak közé sorolta a migránsvízum bevezetését, a migránsok szétosztását és a migrációt elutasító országok megbüntetését.

„Ha meg akarjuk menteni Európát és az EU-t, akkor ahhoz meg kell állítani a bevándorlást”

– jelentette ki Hidvéghi, aki fontosnak nevezte, hogy ne Timmermans-féle bevándorláspárti jelöltekre szavazzanak a választók, hanem olyan politikusokat támogassanak, akik nemet mondanak a migrációra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?