HARCÉL

Szerelmi életünkre is hatással lehet egy rejtélyes óriásbolygó!

Létezhet egy titokzatos, kilencedik bolygó is a Naprendszerünkben, ami tízszer akkora mint a Föld, és a Neptunon túl kering. Az asztrológusok szerint ráadásul a rejtélyes gázóriás nagy hatással lehet az életünkre, még a párkapcsolatainkat is befolyásolhatja!
  • Szerző: Doris

Még a szerelmi életünkre is hatással lehet az az óriásbolygó, aminek létezésére mostanában kezdtek gyanakodni amerikai csillagászok. A Naprendszer peremén keringő planéta emberi kapcsolataink mellett anyagi helyzetünket és pénzhez való hozzáállásunkat is befolyásolhatja. Ezt állítják legalábbis az asztrológusok a Daily Mail beszámolója szerint.

Nézzük, mit is kell tudnunk pontosan a Planet-9 névre keresztelt gázóriásról!

Nos, a bolygónktól meglehetősen távol keringő planéta a feltételezések szerint tízszer nagyobb a Földnél, ám létezését egyelőre csak matematikai úton igazolták. A csillagászok szerint körülbelül 5 év kell ahhoz, hogy valóban felfedezzék a hidegnek és sötétnek tartott égitestet. Teleszkópjaik ugyanis még nem elég kifinomultak ahhoz hogy meglássák a Naprendszer peremén keringő bolygót. Ezért lehet az is, hogy még egy elmosódott, homályos felvétel sem készült erről a titokzatos, kilencedik planétáról.

Az ezotériával és asztrológiával foglalkozó szakemberek szerint az egész világra hatással lenne, ha valóban bebizonyosodna a távoli óriás létezése, ami nemcsak csillagászati, de

spirituális szempontból is hatalmas áttörést jelentene.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?